Gunner Due Biler A/S

Store Heddinge

Astra 5-dørs

Astra giver dig ikke blot elegant design, god plads og fleksibel brugsværdi. Den er også kendetegnet af den særlige tyske kvalitet, der borger for mange års problemfri køreglæde.

DESIGNINNOVATIONPREMIUM KOMFORTKONNEKTIVITET

DESIGN

EKSTERIØR

Astra er en vellykket kombination af rummelig brugsværdi og dynamisk elegance, som fremhæves af de innovative IntelliLux LED® Matrix Lights (ekstraudstyr). Det stilsikre design dækker over en rummelig kabine med god plads til fem personer og et stort bagagerum.

INTERIØR

AGR-sportsforsæder og god benplads ved bagsæderne suppleret af eksklusive materialer og lækker finish. Interiøret i Astra er udviklet med dit velvære for øje.

SIGNATUR LED-LYGTER

De unikke Opel "wing" signatur LED-baglygter (ekstraudstyr) og LED-kørelys tilfører både stil og synlighed.


INNOVATION

INTELLILUX LED® MATRIX LYGTER

IntelliLux LED® Matrix-forlygter giver dig fri sigtbarhed uden at blænde modkørende. Lygerne justeres automatisk, så du kan køre på fjernlys uden at genere andre trafikanter. Forlygterne består af 16 separate LED-elementer, som reagerer på andre køretøjer ved at slukke et eller flere af elementerne(ekstraudstyr).

Full LED FORLYGTER

Opels førende lygteteknologi er ensbetydende med energibesparelser. De kraftfulde og effektive LED-forlygter bruger kun 20 watt, hvilket resulterer i mindre CO2-udledning pr. bil.

BAKKAMERA

Det er enkelt at parkere sikkert og stressfrit. Via bakkameraet bliver området bag bilen gengivet på et display i instrumentbordet. Herpå vises også vejledning, der hjælper dig med at manøvrere og estimere afstand til andre objekter. Ønsker du yderligere skarphed og præcision, kan du opgradere til den digitale version, der fås med Multimedia Navi Pro (ekstraudstyr).


PREMIUM KOMFORT

ERGONOMISKE SPORTSFORSÆDER

Øg velværet med de multi-justérbare ergonomiske sportsforsæder, der er ergonomisk certificeret (AGR2). Både fører- og passagersæder tilbyder en lang række justeringsmuligheder som bl.a. varme, lændestøtte og forlængelse af sædepude.

2-ZONET AUTOMATISK KLIMAANLÆG

Med det 2-zonede automatiske klimaanlæg kan både fører og forsædepassager vælge deres egne indstillinger.

OPBEVARINGSPLADS

Den lave læssehøjde gør det let at fylde det store bagagerum.


KONNEKTIVITET

INFOTAINMENT
Kør smartere i en Astra med fremragende infotainment-systemer, der inkluderer bl.a. Apple CarPlay, stemmestyring af den tilsluttede smartphone samt Bluetooth®3til håndfri opkald, lydstreaming og adgang til kontakter.

MULTIMEDI NAVI PRO
8” touchskærm i farver (ekstraudstyr).

Book prøvetur

Ny Opel Astra 5-dørs priser og specifikationer

06-12-2019

Book en prøvetur i Astra 5-dørs

Book en prøvetur allerede idag. Når du booker en prøvetur her på siden, er du sikker på, at bilen er klar til dig, når du ankommer hos forhandleren.

Book prøvetur